Bumblebee

Inlägg postat: 2013-04-29   ▲   14:54:00
Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan nu. Dålig stämning och jag pluggar bättre på egen hand. Vet såklart att närvaron är viktig så jag ska ta mig iväg imorgon men ja, det kommer ta emot. Jag får se det som en utmaning helt enkelt.
 
Idag ska jag plugga till fysikprovet som hålls imorgon och egentligen hålla ett svenskatal men jag får se hur det blir med den saken. Hatar att prata inför folk..
 

Jag kan för i övrigt inte klaga på solen vi haft det senaste dagarna, jag verkligen trivs så otroligt bra för en gångs skull och har även hunnit med att spela golf, så jävla lyxigt. Nu ska jag packa färdigt innan jag ska åka in till Visby, ha de gött peeps.

Vårsolens glada

Inlägg postat: 2013-04-27   ▲   15:00:00
Vädret är underbart, jag har suttit med linne ute och även fått lite solbränna på armarna. Livet bara leker. Ikväll är det bara jag och min mor hemma så vi ska passa på att käka räkor och ha de gött. Lär även bli en hel del musik och ostämt gitarrspelande. Underbart.
 

The Beatles

Inlägg postat: 2013-04-23   ▲   16:27:00


Sommar jobb

Inlägg postat: 2013-04-22   ▲   17:22:10
Dagen har varit fylld med diskussioner som Ryssland bombar Sverige, drunkning, dykning, Justin Bieber och knappnytt. Jag tar för övrigt tillbaka det jag sagt om att det är enkelt att ta sig upp på måndagmorgnar, det är inte sant. Hade sjukt svårt att gå upp imorse och jag ångrar att jag inte låg kvar fem minuter till. Min varma säng har mitt hjärta.

Efter skolan var jag även så duktig och gick och sökte jobb. Mer än hälften sa "det är fullt men vi snor gärna ett CV ändå". Det vore ett mirakel om jag fick ett jobb till sommaren, känner att jag är lite ute i sista stund.
 
Imorgon, argumenterande tal i svenska. Kanonkul.

Grillmys med la familia

Inlägg postat: 2013-04-20   ▲   23:36:43
Vi bestämde under dagens gång att ge oss ut och grilla. Det var sjukt mysigt och jag hade jättetrevligt. Jag och min brorson (mitten på bilden) gick även ner till havet och kasta sten. Han blev lyckligare än någonsin och jag bara njöt av vårsolen. Poetiskt.
 
Innan min bror och hans familj anlände passade jag på och kolla i ett utrymme jag aldrig varit förut, det såg ut som ett gammalt skyddsrum eller något. När jag varit där har det varit mörkt som fan och vattenfyllt, så jag tog med mig ficklampa och gummistövlar. Det var dock mindre än jag förväntat mig och bara två mindre rum, men de var spännande.
 

Även den minsta tyckte det var misigt.

 

Flitig bloggerska

Inlägg postat: 2013-04-20   ▲   15:48:20
Mitt 4e inlägg på 2 dagar, inte illa. Börjar kanske bli en seriös bloggerska. Haha fast nä.

Har haft en väldigt effektiv dag, hjälpt mamma i trädgården, gått på promenad och nu ska jag sätta mig och plugga svenska. Har ett tal som ska hållas på tisdag och ett prov på måndag och kan eventuellt klämma in ett prov på onsdag också, får se hur mycket kroppen orkar med.

Senare ikväll ska jag iväg med min familj och brorsans familj och grilla ute vid ett fort. Ska bli skitmysigt. Hoppas vädret håller i sig för det har varit jättefint väder hela dagen.

Adiós amigos!

Gammalt

Inlägg postat: 2013-04-19   ▲   18:27:39
Det första jag tänkte på när jag såg det här huset var att en the walking dead scen hade varit perfekt att spela in här. The walking dead Gotland Edition nästa eller? Kolla in min instagram @denizenyberg

I did not know

Inlägg postat: 2013-04-19   ▲   18:19:00

Misse med pannband

Inlägg postat: 2013-04-18   ▲   22:57:00
Såhär glad var jag när jag hittade en tröja, som inte bara är snygg i modellen, utan har en katt med pannband på sig. Hur tufft är inte det? 50 pix gick den på och det var helt klart taget. Rena rama fyndet som de sa förr.

Måste också säga att dagen har gått märkbart bra, jag har aldrig känt mig så pigg om man bortser att jag hade ett rent helvete att ta mig upp imorse, but I did eventually get up and gå to skolan in tajm. Har i skolan också arbetat otroligt effektivt, jag har blivit en helt ny människa sen det blev vår på riktigt. Ljuset och värmen är fan ingenting jag kan leva utan, har klivit ur mitt ide nu. A round of applause please.

Bara för att jag är snäll får ni se en bild med tröjan på också. Good night peeps.

Equality

Inlägg postat: 2013-04-17   ▲   16:27:17
Imorgon ska jag presentera en film som jag har gjort. Eller, höh, jag har inte gjort den än men jag håller på och sätta ihop ett manus så jag kan börja spela in, vill få det gjort så fort som möjligt så jag har tid att göra lite annat också. I filmen ska jag prata om jämställdhet och jag tänkte göra det lite smått som en videoblogg för det är enklast att kasta ihop, hela poängen är att man ska prata engelska så, det passar skitbra.

Medans jag gör film kan ni lyssna på denna som går på replay på min spellista just nu, stay cool bros.
 

That moment of disappointment

Inlägg postat: 2013-04-16   ▲   10:24:24
Tog mig till skolan i tid, men det visade sig vara ganska pointless eftersom jag inte hade någon lektion. Nu sitter jag här i caffis och gör precis ingenting. Ska försöka göra klart min brorsons film innan jag börjar nästa lektion kl 12. Med min effektivtet lär det inte hända. Han fyller år idag! Hela 4 år. Min lilla fis börjar bli stor.

Nu ska jag bege mig. Adíos amigos!

Jag vill tacka Android..

Inlägg postat: 2013-04-15   ▲   19:24:00
Som hjälper mig till en sundare livsstil. Hade jag inte hittat 18 appar med olika sätt att plåga sig genom ett träningspass hade jag nog aldrig börjat träna en måndagkväll som denna. Utanför har himlen öppnat sig så en promenad eller liknande var uteslutet.
 
Livet leker på nu när våren är igång. Och här för att stanna, det håller jag tummar, tår och annat för att den ska göra. Plugget står mig till axlarna men jag försöker beta av efter hand då jag verkligen satsar att sluta andra ring i gymnasiet men i alla fall lite stolthet. Gör jag detta borde jag få ett diplom.



I skrivandes stund kom jag också på att jag borde söka jobb, har skrivit ut CV och allt, nu ska jag bara få mitt lata arsle att lämna in skiten överallt också. Wish me luck on that one.
 
Är måttligt inställd på att göra två filmer och svara på frågor om renässansens litteratur. Vacker, taggad och charmig tjej. Höhö.

RSS 2.0