Julafton

Inlägg postat: 2012-12-28   ▲   22:44:23
Min jul rent ut sagt sög. Haha, satt i stort sett ensam större delen eftersom hela familjen slutade med att ligga i magsjuka. Själv klarade jag mitt rätt bra då jag bara var sjuk 3-4 timmar. Kände mig lite illamående den 23e, dagen innan julafton på eftermiddagen, men jag stog på benen igen till kvällen och mådde kanon dagen efter. Men då låg ju resten av familjen så hela min jul blev inställd. Roligt värre. Men jag fick fina julklappar och vi har ätit lite julmat i efterhand men har inte fått något julbord än :( Men då kanske det nästa år blir godare.. haha. Man kan ju hoppas.

Fick några bilder på granen efter julafton, orkade inte ta några och lägga upp och önska er god jul, haha, bra blogg jag vet. Men ja, hoppas ni hade en bra jul i alla fall! Hoppas min nyårsafton blir bättre än min julafton..

Hamnplan nästa!

Inlägg postat: 2012-12-20   ▲   21:25:44
Ska bli så sjuuuukt kuuuul att dansa. Ja. Faktiskt. Jag. Ska. Dansa. Med Linnéa och hennes polare. Ja. 

Badass Lady

Inlägg postat: 2012-12-19   ▲   17:17:38
Detta är nog den andra teckningen i mitt liv jag är riktigt nöjd med. Den andra är den som är nedanför. Jag får ta det positivt! Ska fortsätta att bli bättre, ska rita varje dag. Haha.

Inspiration

Inlägg postat: 2012-12-16   ▲   15:18:00
Jag har återfått inspirationen till att börja rita igen. Hela lovet ska jag lägga ner min själ i att bli bättre. För mitt mål är att en dag bli skicklig på airbrushing. Hittade en cool video för ett tag sen som har gett mig inspiration till tusen. Du finner den här nedan, men först, den här teckningen ritade jag i förrgår.
 
 

Spelkväll

Inlägg postat: 2012-12-15   ▲   21:23:13
Jag är så sjukt trött. Det känns som det är söndag idag.. Men det är egentligen bra, för då har jag en dag till ledigt. Det är välbehövligt eftersom det är ungefär fem prov och en redovisning nästa vecka innan jag går på jullov på fredag. Helt otroligt.. vet inte hur jag ska hinna med.
 
Men nu denna lördagkväll sitter jag här med min bror och spelar lite. Vi började med assassin's creed och ska precis byta till heavy rain. Ha en trevlig lördagskväll, det ska jag ha.
 
För att slippa ett bildlöst inlägg så valde jag denna bild från min instagram, följ mig där.
denizenyberg @ instagram

Urbanears

Inlägg postat: 2012-12-15   ▲   19:16:00
 
Köpte för någon vecka sen nya hörlurar. Svarta urbanears in-ear 269 kr. Älskar dem, kanonbra ljud och praktiska. De trasslar sig inte speciellt mycket, kanske beror på den tyginlindade sladden, vet inte riktigt.

Satt ca 1 timme och lyssnade bara musik idag, mamma frågade mig om jag mådde bra för det såg tydligen ut som att jag var helt förlamad.. haha, blir så när jag lyssnar musik..

27 dresses

Inlägg postat: 2012-12-14   ▲   23:15:26
Sitter och kollar på filmen 27 dresses, tycker Kevin Doyle i den filmen är ganska underbar, haha, fett söt personlighet och rolig humor. Love this film. Se den!

Wedding

Inlägg postat: 2012-12-14   ▲   20:50:51
I onsdags gifte sig min bror, den 12/12-2012. Det var riktigt vackert men för att respektera dem lägger jag inte upp några bilder på dem själva, utan bara några bilder ifrån dukningen från middagen som var hemma hos oss efteråt. Det var inget stort bröllop, utan bara för familjen, helt underbart.
 

Strömavbrott

Inlägg postat: 2012-12-14   ▲   10:43:06
Har varit strömavbrott sen klockan tjugo i åtta till ca halv tio. Men vi var tvugna att sitta kvar vid lektionen ändå.. Vi fick göra vad vi ville så jag passade på att rita lite, men blev inget bra dock. Har massvis av inspiration till att teckna men jag vet bara inte hur jag ska lägga upp det än.

Bjuder på en seriös (haha) och en mindre seriös bild idag, finfint.
 

Ännu mer snö

Inlägg postat: 2012-12-13   ▲   19:15:00

Här är fler bilder från porträttfotograferingen. På de två sista bilderna så hade det precis börjat snöa som fan och det gick verkligen inte att ta fler bilder efter det, vet inte hur många snöflingor jag fick i ögat..

Fotosug

Inlägg postat: 2012-12-09   ▲   21:02:00
Fotade av Linnéa
 
Idag hade jag för en gångs skull på länge ett enormt fotosug, så Linnéa kom hit och vi tog oss till hinderbanan. Det det för övrigt var knähögt med snö. Det var också jääävligt kallt, men det var det värt. Men är fortfarande frussen dock.. Men vi tog oss in där och fotade lite bilder. Jag bjuder endast på två stycken idag men det kommer mer imorgon.

Nu ska jag ta en varm dusch sen ska jag fan sova.

Brave

Inlägg postat: 2012-12-08   ▲   23:41:00
 
 
Såg filmen Modig, (Brave), idag och igår. Så. Jävla. Bra. Disney gör mig aldrig besviken, inte när jag var 4 år och inte nu när jag är 17 år heller, både filmmässigt och musikmässigt. Den här låten är helt underbar.

Lyckat

Inlägg postat: 2012-12-08   ▲   21:13:00

Jag hade velat att den här helgen skulle bli någorlunda händelserik och att jag skulle ha något att göra. men jag har stort sett bara kollat the walking dead hela dagen och jag sitter fortfarande i min pyjamas. Det ända jag gjort idag förutom det är att gå ut i 10 min, som ni ser i inlägget nedan. Hilarious. Over and out.

Vinterlandskap på gatan

Inlägg postat: 2012-12-08   ▲   15:18:41

 
Det har snöat typ 30 cm inatt.. och det håller fortfarande på. Eftersom jag har legat i pyjamas hela dagen (notera att det är min mors pyjamasbyxor..) så fick det bli att jag tog hennes skor också när jag sprang ut och fotade. Det finns faktiskt en oskriven regel att det ska krävas mycket innan en fotografs kläder får kommenteras ;)

Nu ska jag se klart the walking dead med brorsan. Blev ju tvingad att se om allt nu när han ska börja se det också, men jag har inget emot att sitta inne när det snöar som fan ute. Nu, tack å hej.

Lite juligt

Inlägg postat: 2012-12-06   ▲   22:34:00
 


Ville få in lite julstämning. Det går inte direkt att undvika längre att julen är påväg.

Vi brukar varannan jul fira hela släkten tillsammans, vilket vi gjorde förra året. Kommer inte ihåg hur många vi år men jag vet att nästa år blir vi kring 19 stycken. Det är sjukt mycket, men det är också väldigt mysigt.

I år ska vi bara vara familjen, det kan vara mysigt det med men jag känner att jag hade kunnat skippa julen iår. Fira den stort nästa år istället.

När snön har lagt sig

Inlägg postat: 2012-12-06   ▲   17:37:45
 
 
Fotade dessa i när jag var i Saltsjöbaden förra helgen. Det var faktiskt en sån gång när man var riktigt nöjd över en bild.. haha.

Har varit sjuk de senaste dagarna men kände mig riktigt frisk igår så jag gick till skolan, men sen mot kvällen började det krypa på mig igen så jag var hemma idag. Hatar att va sjuk, speciellt för allt man missar i skolan, förut på högstadiet kunde man lätt komma ikapp men missar man en lektion i matten nu, har man nästan missat ett helt kapitel känns det som. Men jag siktar på att komma iväg imorgon.

En början

Inlägg postat: 2012-12-06   ▲   16:57:37
Nu kör jag igång med bloggandet igen, eller jag gör ett tappert försök. Här kan du läsa om min galna (aa visst) vardag, som består av att gå i skolan, fotografera och mest bara umgås. Är allmänt rätt konstigt och galen och har en sjuk humor som inte går att beskriva. Hoppas jag kan bjuda på något roligt i bloggen i alla fall.

När jag lägger upp bilder fotar jag med min Canon EOS 500D och fotast mitt fasta 50mm objektiv, men även med ett normalzoom och ett telezoom.

Enjoy my blog!

RSS 2.0