Strawberries

Inlägg postat: 2013-06-30   ▲   00:56:04
 
Kände mig kreativ under dagen så jag tog fram kameran och utnyttjade eftermiddagssolen och hämtade några jordgubbar i vårat eget land och lyckades kompossera ihop detta. Blev totalnöjd. Känner att inspirationen börjar komma tillbaka.

Blå lagunen

Inlägg postat: 2013-06-27   ▲   22:05:03
 
Ikväll var jag och badade i blå lagunen som blev året premiärdopp. Det var faktiskt ganska varmt i vattnet och det var en hel del fiskar som nafsade en i tårna, inte mysigt. Däremot är det helt otroligt vackert där så jag passade på att ta lite kort. Det kallas ju blå lagunen för en anledning. 

Different styles

Inlägg postat: 2013-06-25   ▲   14:11:00
 
Jag känner lite att alla dessa stilar är så olika, men jag faller för alla. Jag kan sitta på pinterest eller weheartit hur länge som helst och leta inspiration till nya outfits. Alla dessa bilder är från we heart it. Något jag verkligen, verkligen vill ha, det är conversen uppe till vänster, love'm.

Faller

Inlägg postat: 2013-06-25   ▲   14:07:32
 
En av mina favoritlåtar denna sommar är Faller med Norlie & KKV. Who could have known? Anyway, sången är mitt nya beroende tillsammans med Wake me up med Avicii, båda gör det igen.

 

Sommarkväll

Inlägg postat: 2013-06-25   ▲   00:00:53
 
Detta ljus möttes jag av ikväll. Jag ba "åh herregud" med en fin norrländsk dialekt, sprang in och hämtade kameran och begav mig ut för att fota. Hela himlen verkligen lös i orange och jag blev helt lyrisk. Blir det fler kvällar som denna beger jag mig ner till vattnet för att fota solnedgången på vattnet. Det är obeskrivligt vackert. 

Ny start igen

Inlägg postat: 2013-06-24   ▲   23:57:11
Ny design, nya tag. Bloggningen kommer förhoppningsvis bli mycket bättre nu under sommaren. Jag började träna ordentligt igen förra veckan men nu har jag en sån otrolig smärta i benen, det är inte träningsvärk, det vet jag hur det känns. Jag har vilat idag och kommer förmodligen få vila imorgon också, men jag kommer uppdatera mer om träning. Det kommer också komma massvis med bilder för jag har fått mera inspiration och känner mig mer och mer kreativ för varje dag. Hoppas ni gillar designen och stannar kvar och läser min blogg. 


RSS 2.0