Gav upp

Inlägg postat: 2013-03-31   ▲   01:07:27
Jag gav upp min karriär inom lol spelandet. Spelade med brorsan och hans kompisar som har spelat i typ 200 år och var därför kass. Fick inte vara med sen efter en match. Så nu sitter jag här och äter min påskiga kladdkaka istället. Har ingen mobil at the moment för min har varit på lagning i 4 veckor, snart 5 och mina lånetelefoner har också lagt av. Känner att det går som jag vill just nu.
 
Bemästrar den ädla konsten konst. Kolla min fina kanin/hare/bunny.

Men lol

Inlägg postat: 2013-03-30   ▲   20:42:12
Jag sitter med kring fem skolarbeten som måste göras men jag kan bara inte få orken till att göra dem. Istället bjöd lillebrorsan in mig på sitt rum och det slutade med att jag skaffade ett Leage of Legends account och väntar på att få spela. Jag måste ge mig själv beröm för min effektivitet. Det är faktiskt inte kul, måste ta rätt på mitt liv.

Men under dagen har jag faktiskt varit ute och gått så jag har värk i benen. Powerwalkade i ca 1 timme och 10 minuter och när jag kom hem gav jag mig fan på att stretcha och mor min utmanade min vighet så jag töjde mig själv till gränsen. Jag är faktiskt otroligt vig/överrörlig om jag får säga det själv. Det hade dock sitt pris. Tror fan en muskel gick av. Bättre lycka nästa gång.

Ja, det är mitt äkta jag. Ser ut sådär i verkligheten.

Alien utan effekt

Inlägg postat: 2013-03-29   ▲   13:21:12
Jag lyckas alltid se ut som en sjuk människa när jag har varit ute och tränat. Det är därför jag inte tränar på gym. Jag fick faktiskt med mig min bror med ut att gå men det slutade med att jag hade så sjukt mycket energi så jag låg typ i omloppsbana runt honom. Sprang runt honom i cirklar. Skitkul.

Och aa juste, jag har kommit på hur man kan se ut som en alien utan effekt i photobooth. Såhär ser jag ut efter träning. Lol, ful.
 

Låg aktivitet

Inlägg postat: 2013-03-29   ▲   12:12:18
Det har varit ganska dött här på bloggen ett tag nu, ber om ursäkt för det. Ska försöka komma igång igen! Men först promenad.

Feber

Inlägg postat: 2013-03-14   ▲   21:34:51
Hade feber inatt igen, hatar det. Just att man fryser fast man egentligen svettas. Idag har jag inte haft någon feber och mår faktiskt bättre. Hoppas det håller i sig för jag måste verkligen till skolan imorgon. Håll tummarna.

Idag har jag faktiskt levt på smoothies och jordgubbar. Livet leker. Har faktiskt fått massor plugg gjort också så även fast jag varit hemma har jag fått saker gjort. Är stolt över mig själv. For once.

Ny frisyr

Inlägg postat: 2013-03-13   ▲   23:34:29
För en vecka sen klippte jag mig. Innan jag hade vant mig tyckte jag det var alldeles för kort, men nu tycker jag faktiskt det ser ganska bra ut. Jag måste dock platta det hela tiden vilket kommer bli jobbigt under sommaren men jag får helt enkelt vänja mig vid att när det inte är plattat ser jag ut som Monica gjorde i början av tv-serien Vänner. Godnatt på er nu.

 

Smoothies

Inlägg postat: 2013-03-13   ▲   19:03:00
Har åkt på en riktig jävla förkylning igen, hade feber när jag vaknade så att gå till skolan var inte ett alternativ. Även fast det var otroligt skönt att somna om vill jag bli frisk snart för jag har inte tid att vara borta mer ifrån skolan.

För att lindra den psykiska smärtan så gjorde jag smoothie på jordgubb, banan och yoghurt. Har snart druckit en liter.. Det är som godis för mig. Tur så är det nyttigare. Tror jag ska ta mig ett glas till och fortsätta kolla på vänner.

Sju - Bästa låten

Inlägg postat: 2013-03-13   ▲   15:18:00
Jag har ingen låt som jag anser bäst, eftersom det beror på humör och sen så många låtar spelas sönder även om de är "den bästa låten" just nu.
 
Någon låt som jag ännu inte tröttnat på, som är jättebra och den får mig verkligen att tänka på sommaren, det är Där jag hänger min hatt med Norlie & KKV.
 
Little Lion Man tycker jag också är jättebra, tröttnar inte på den. Mumford & Sons är mitt favoritband.
 
Och jag måste faktiskt erkänna att jag har börjat älska One Direction. Tre låtar med dem går på repeat just nu och det känns som att de inte går att spela sönder heller. Deras musik gör en verkligen glad, no mather what.
 
 
Det är väl de låtarna jag tycker är bäst just nu.

Sex - 10 udda saker om mig

Inlägg postat: 2013-03-10   ▲   22:02:00
Jag försöker ofta intala mig själv att mycket med mig inte är udda, bara för att verka normal. Lets begin.

- Är ytterst okvinnlig när jag är ensam, hemma och med Linnéa.
- Är sämst på att flörta, både i skrift och muntligt. Skojar inte.
- Att skämta så det passar andras än min egen humor är inte min grej.
- Det finns inget som helst mönster med min musiksmak. Allt ifrån dansband till hårdrock.
- Har "tvångstankar", t.ex. om jag går ifrån Linnéa hem till mig på kvällen måste jag ha minst hälften av batteriet kvar på min mobil ifall jag skulle bli överfallen och måste kontakta någon. Eller att jag helst vill att saker ska stå rätt på bordet.
- Har en thing för zombies. Resident Evil spelen är en av mina favoriter, hatar filmerna dock och älskar serien the walking dead.
- Jag är en expert på att ta det lugnt.
- Finner ej skräckfilmer läskiga. Satt på bion och skrattade till Paranormal Activity 4. Förlåt om jag förstörde eran bioupplevelse.

Det blev 9 st, kommer inte på fler.
 

RSS 2.0